امروز: یکشنبه 2 مهر 1396 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

مهلت ارسال مقالات به اولین همایش بانوان فرهیخته تمدید شد

تاریخ : شنبه 30 مرداد 1395
زمان: 11:55
آدرس: به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر ملیحه پورستار رئیس شورای زنان فرهیخته استان آذربایجان شرقی گفت: به همت شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و با مشارکت معاونت های پژوهشی و فرهنگی واحد تبریز اولین همایش بانوان فرهیخته در این دانشگاه برگزار خواهد شد. پورستار افزود: اولین همایش منطقه ای بانوان فرهیخته به همراه کارگاه آموزشی بازشناسی جایگاه زنان با رویکرد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار می شود. وی ادامه داد: نقش بانوان در برابر آسیب های اجتماعی، نقش بانوان در حفظ سلامت و بهداشت روانی جامعه و باز شناسی نقش بانوان در عرصه های آموزش، پژوهش، مدیریت و فرهنگ جامعه از محورهای این همایش می¬باشد. وی تصریح کرد: مهلت ارسال مقالات تا 15 شهریورماه سال¬جاری تمدید شده است و زمان برگزاری همایش14 مهرماه 95 است. رئیس شورای زنان فرهیخته استان آذربایجان شرقی گفت: استانداری آذربایجان شرقی، سازمان فرهنگی شهرداری تبریز، بسیج اساتید واحد تبریز، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی ، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی: تبریز، مراغه، بستان آباد، خامنه و هادیشهر از حامیان این همایش می باشند. پورستار تأکید کرد: علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقاله می توانند به وب سایت: ewc95.iaut.ac.ir مراجعه و یا با ایمیل: ewc95@iaut.ac.ir مکاتبه نمایند.

مهلت ارسال مقالات به اولین همایش بانوان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی تا 15 شهریورماه سال جاری تمدید شد.