امروز: جمعه 30 شهریور 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

برگزاری محفل انس با قرآن در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تاریخ خبر: سه شنبه 1 تیر 1395 - 08:39
به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز محفل انس با قرآن در این دانشگاه  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی تبریز، دکتر محمد نریمانی راد معاون دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه در این محفل انس با قرآن ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مهمانی خدا گفت: طبق مصوبات و تصمیم شورای فرهنگی دانشگاه، مراسم شبی با قرآن، محفل انس با قرآن و مراسم احیا شبهای قدر از مراسم فرهنگی است که هرسال در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار خواهد شد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز افزود: کارگاه تفسیر سوره حجرات ویژه اساتید و کارکنان و برگزاری کرسی تلاوت قرآن هر روز بعد از نماز ظهر و عصر همراه با ترجمه از برنامه های ماه مبارک رمضان می باشد.

در ادامه این مراسم حاج وحید وکیلی قاری بین المللی قرآن به تلاوت قرآن پرداخت و گروه تواشیح معارج  به اجرای برنامه پرداختند.

مراسم محفل انس با قرآن با حضور کارکنان ، اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریزعصر روز 31 خرداد در مسجد امیرالمومنین(ع) دانشگاه آزاد اسلامی تبریز همراه با مراسم افطاری در این دانشگاه برگزارشد.