امروز: دوشنبه 31 شهریور 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

کسب 16 مقام کشوری توسط دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی در بیست و یکمین جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی و فرهنگی

تاریخ خبر: یکشنبه 4 مهر 1395 - 13:25
 دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با کسب 16 مقام کشوری در بیست و یکمین جشنواره هنر و ادبیات دینی، پژوهشی و فرهنگی خوش درخشید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر محمد نریمانی راد معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: استان آذربایجان شرقی با 474 اثر در بیست و یکمین جشنواره هنر و ادبیات دینی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کرد و 16 مقام کشوری را به خود اختصاص داد.

دکتر نریمانی راد افزود: 6 مقام اول کشوری،4 مقام دوم کشوری و5 مقام سومی و یک مقام شایسته تقدیر بودکه از این تعداد، هشت اثر به واحد تبریز و هشت اثر به واحد مراغه تعلق داشت.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز تصریح کرد: بهمن رسولی در بخش طراحی پوستر ، بابک خدابنده در نقاشی، نیما جعفری نویمی پور در بخش نرم افزار فرهنگی، اساتید واحد تبریز می باشند که موفق به کسب مقام اول کشوری شدند.

وی افزود: در بخش کارکنان، اسماعیل ایمانی در ثلث، نسخ و نقاشی خط، مقام اول و در بخش دانشجویان: رضا رضازاده در شکسته نستعلیق وامیر دانشومند در خط ثلث هر دو از واحد مراغه اول شدند.

نریمانی ادامه داد: نیما جعفری نویمی پور (استاد واحد تبریز) در بخش عکس – فرهنگی، دوم، عرفان حکمت نیا( دانشجوی واحد تبریز) در معرق – فرهنگی، دوم، سینا صمد دوست در نماهنگ و پریسا کاظمی در بخش مقاله (دانشجویان واحد مراغه) دوم شدند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: داود قورچی استاد واحد تبریز در بخش طراحی پوستر، معصومه میرزایی دانشجوی واحد تبریز در فیلم کوتاه، ساحل تقدیری در خط ثلث، نیلوفر حیدری درخط نسخ – دینی، مریم ولی زاده در شکسته نستعلیق- فرهنگی، (دانشجویان واحد مراغه ) مقام سوم را کسب کردند و سمیرا جواهری دانشجوی واحد مراغه در خوشنویسی شایسته تقدیر شد.

مراسم اختتامیه بیست و یکمین جشنواره هنر و ادبیات دینی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در بخش هنرهای دینی، ادبیات دینی و پژوهش‌های قرآنی و فرهنگی با مجموع آثار ارسالی بالغ بر 9000 اثر، 28شهریورماه در واحد همدان برگزار شد.