امروز: دوشنبه 29 مرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار می کند: چهاردهمین دوره مسابقات ملی بتن

تاریخ خبر: یکشنبه 4 مهر 1395 - 13:27
چهاردهمین دوره مسابقات ملی بتن هشتم مهرماه در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با همکاری انجمن بتن ایران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر طالب مرادی شقاقی معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و رئیس چهاردهمین دوره مسابقات ملی بتن گفت: مسابقه سازه محافظ تخم مرغ (EPD )، مسابقه تیر سبک خمشی، مسابقه بتن پرمقاومت، مسابقه بتن سبک هدفمند، مسابقه کفپوش بتنی برتر، مسابقه بتن هدفمند با روانی و مقاومت فشاری مشخص و مسابقه پوستر و پایان نامه برتر دانشجویی در سطح کارشناسی ارشد در زمینه تحقیقات عملی بتن و سازه های بتنی بخش های هفت گانه این دوره از مسابقات می باشد.

دکتر شقاقی افزود: بیش از 260 نفر در قالب 130تیم دانشجویی و13 تیم حقوقی از سراسر کشور در چهاردهمین دوره مسابقات ملی بتن شرکت می کنند.

رئیس چهاردهمین دوره مسابقات ملی بتن تصریح کرد: بازدید از کارخانه سگمنت سازی سازمان قطار شهری تبریز و کارخانه بلوک سبک AAC شرکت پلیمر بتن آران  و برگزاری تور تبریز گردی برای شرکت کنندگان از برنامه های جنبی این مسابقات می باشد.

چهاردهمین دوره مسابقات ملی بتن به مناسبت روز بتن و بزرگداشت استاد احد حامی هشتم مهرماه در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار می شود.