امروز: شنبه 30 تیر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

برگزاری مراسم بزرگداشت روز خانواده و تکریم بازنشستگان در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تاریخ خبر: سه شنبه 6 مهر 1395 - 18:32
مراسم بزرگداشت روز خانواده و تکریم بازنشستگان به همت معاونت اداری و مالی و اداره کل روابط عمومی واحد تبریز در این دانشگاه برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر علی کرامتی فرهود معاون اداری و مالی این دانشگاه در این مراسم گفت: همه سازمانها برای بقای خود تدابیری دارند که انضباط مالی یکی از آنها ست و دانشگاه آزاد اسلامی نیز با توجه به اینکه درآمدش به شهریه وابسته است باید به این امر توجه کافی داشته باشد و هزینه ها را کنترل نماید و کارکنان نیز علاوه بررعایت آن، مسئله صرفه جویی را نیز مد نظر داشته باشند.

کرامتی افزود: افزایش درآمد نیز بخشی از انضباط مالی است که در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با تشکیل شرکت های دانش بنیان و سایر اقدامات در راستای درآمدزایی قدمهایی برداشته شده است.

معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در بخش دیگر گفت: در راستای بهبود وضعیت معیشت کارکنان، تثبیت وضعیت شغلی و استخدامی آنهاکه مورد تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بود سرلوحه امور این معاونت قرار گرفت و با همکاری گزینش و حراست واحد تبریز و معاونت اداری و مالی سازمان مرکزی 196 نفر از کارکنان تبدیل وضعیت شدند.

وی ادامه داد:بیمه های تکمیلی که  بخش مهم امور رفاهی کارکنان است در بخش های پاراکلینیکی، دندانپزشکی، جراحی و بستری وبیمه عمر  با نزدیک به 3هزار پرونده به کارکنان ارائه خدمات نموده است.

کرامتی گفت: در بخش اعطای وام نیز در خارج سازمان با 308 پرونده و نزدیک به 600 پرونده وام در داخل دانشگاه در قالب وام های ضروری، پس انداز، خرید مسکن، رهن و تعمیرات به کارکنان پرداخت شده است.

در ادامه این مراسم از کارکنان بازنشسته، نمونه و شایسته تقدیر و خانواده کارکنان متوفی تجلیل بعمل آمد.

مراسم بزرگداشت روز خانواده و تکریم بازنشستگان به همت معاونت اداری و مالی دانشگاه و اداره کل روابط عمومی واحد تبریز عصر روز ششم مهرماه در سالن شهریار دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزارشد.