امروز: شنبه 24 آذر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر انگجی: دانشجویان، اساتید وکارکنان سه وجه غیرقابل تفکیک دانشگاه هستند

تاریخ خبر: سه شنبه 6 مهر 1395 - 18:33
دکتر سید جواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: دانشجویان، اساتید وکارکنان سه وجه غیرقابل تفکیک دانشگاه هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر سید جواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در مراسم گرامیداشت روز خانواده و تکریم بازنشستگان ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و تبریک سال تحصیلی جدید گفت: دانشجویان، اساتید و کارکنان سه وجه غیر قابل تفکیک دانشگاه می باشند .

دکتر انگجی دانشگاه آزاد اسلامی را به گوی بلورین تشبیه کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها یادگار انقلاب اسلامی است که به دست حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی بنا شده و وظیفه همه ماست تا از آن محافظت و مراقبت نماییم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی افزود: نیروی انسانی یکی از منابع بسیار مهم در سازمانها است که جوامع مختلف به آن آگاه بوده و برای ارتقای سازمان خود به آن اهمیت ویژه ای قائل اند.

وی با اشاره به اهمیت مشتری مداری در جهان برای ادامه و بقای سازمانها گفت: تکریم ارباب رجوع و مشتری مداری باید سرلوحه همه امور در دانشگاه باشد.

انگجی تصریح کرد: دغدغه مسولان دانشگاه ایجاد امنیت شغلی و ارائه تسهیلات برای کارکنان در دانشگاه می باشد و در این راستا تبدیل وضعیت 196 نفر در یکسال گذشته ،تشکیل صندوق قرض الحسنه ،اعزام کارکنان وخانواده آنها به سفر زیارتی سیاحتی مشهد، ارائه تسهیلات آزمایشگاهی برای کارکنان توسط بیمارستان زکریای دانشگاه و احداث مجتمع فرهنگی و رفاهی که در مرحله طراحی است برخی از اقداماتی است که در این زمینه انجام شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در ادامه گفت: تشکیل کانون بازنشستگان به سازمان مرکزی پیشنهاد شده است که با استقبال مواجه شده و در صدد تدوین آئین نامه آن می باشند و ساخت و احداث مجتمع رفاهی بامشارکت چهار استان آذربایجان شرقی، غربی، اردبیل و زنجان در شهر سرعین برخی از اقدامات در سطح کلان می باشد.

در ادامه این مراسم از کارکنان بازنشسته، نمونه و شایسته تقدیر و خانواده کارکنان متوفی تجلیل بعمل آمد.

مراسم بزرگداشت روز خانواده و تکریم بازنشستگان به همت معاونت اداری و مالی دانشگاه و اداره کل روابط عمومی واحد تبریز عصر روز ششم مهرماه در سالن شهریار دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزارشد.