امروز: شنبه 30 تیر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

شهردار تبریز: مسیر رسیدن به توسعه پایدار، علم و تکنولوژی است

تاریخ خبر: پنجشنبه 8 مهر 1395 - 12:42
دکتر صادق نجفی شهردار تبریزگفت: مسیر رسیدن به توسعه پایدار، علم و تکنولوژی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، مسیر رسیدن به توسعه پایدار، علم و تکنولوژی است و باید به دانشجویان و دانشگاهیان فرصت داده شود تا تحقیق و پژوهش نمایند و از یافته های آنها استفاده نمود.

نجفی افزود: در حوزه آزمایشگاهی و مسابقاتی در حوزه بتن اقدامات خوبی صورت گرفته ولی باید یافته های به دست آمده را در کارگاهها و شرکت ها و ساخت و سازها نیز عملی و عملیاتی کنیم.

شهردار تبریز افزود: تبریز دارای قدمت 4 هزار ساله مدنیت شهری،2 هزار و500 هزار هکتار بافت فرسوده، 2 هزار هکتار بافت حاشیه نشینی و قرار گرفتن در اصلی ترین گسل زلزله ایران، این همت را می طلبد که مسولان و دست اندرکاران دقت بیشتری در ساخت و سازها داشته باشند.

وی ادامه داد:90 درصد پروژه های تبریز  با بتن و مصالح ساختمانی است و شهرداری تبریز در سه سال گذشته 5 هزار میلیارد تومان پروژه را در تبریز اجرا کرده که اکثر آنها بیش از 9 ماه طول نکشیده است.

شهردار تبریز گفت: ارتباط دانشگاه با بخش صنعت و خدمات باید باز مهندسی شود و باور داشته باشیم که باید علمی کار کنیم.

نجفی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری درباره مردم تبریز گفت: ایشان فرمودندیکی از شاخصه های مردم تبریز ،  زمان شناسی و موقع شناسی آنها است.

وی ادامه داد: مردم موقع شناس و برنامه شناس کسانی هستند که برای خود دارای هدف، برنامه و شناخت هستند امید می رود با  برنامه ریزی صحیح در راه آبادانی شهر وکشور گامهای بلندی برداریم.

مراسم افتتاحیه چهاردهمین دوره مسابقات ملی بتن به مناسبت روز بتن و بزرگداشت استاد احد حامی هشتم مهرماه در سالن استاندارد تبریز برگزار شد.