امروز: جمعه 30 شهریور 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

چهاردهمین دوره مسابقات ملی بتن آغاز به کار کرد

تاریخ خبر: پنجشنبه 8 مهر 1395 - 12:43
چهاردهمین دوره مسابقات ملی بتن امروزهشتم مهرماه به همت دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و با همکاری انجمن بتن ایران برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر طالب مرادی شقاقی معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و رئیس چهاردهمین دوره مسابقات ملی بتن در مراسم افتتاحییه این مسابقات گفت: با توجه به اینکه بتن پرمصرف ترین ماده ساختمانی است مسابقات بتن از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز افزود: تولید ومصرف بتن در جهان، 7 میلیار متر مکعب و در ایران 100 میلیون متر مکعب است که این مقدار تولید ومصرف در ایران 40 درصد بیش تر از متوسط جهان است که 8 هزار میلیارد تومان گردش مالی در سال دارد و با توجه به اهمیت آن در توسعه پایدار کشور باید در این زمینه تحقیقات و مطالعات زیادی صورت گیرد.

رئیس چهاردهمین دوره مسابقات ملی بتن ادامه داد: اگر دو درصد این گردش مالی در بتن به تحقیق و پژوهش تخصیص یابد می تواند تحول عظیمی در صنعت بتن بوجودآورد که برگزاری مسابقات بتن را می توان قدمی در راه تحقیق و پژوهش بتن تلقی کرد.

وی تصریح کرد: برگزاری مسابقات بتن راه کاری مناسب در راستای ارتقا دانش بتن شناسی، دانش فنی و ارتقای کیفیت بتن کارگاهی در بین دانشجویان، محققین و کارشناسان شرکت های حقوقی است.

شقاقی تأکید کرد: سیمان یکی از مصالح اصلی بتن می باشد ولی تولید سیمان با آلودگی محیط زیست همراه است که باید در تولید بتن، مصرف سیمان را به حداقل برسانیم و با تحقیقات،جایگزینی مناسب برای آن پیدا کنیم تا آلودگی محیط زیست را به حداقل برسانیم.

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز افزود: یکی از اهداف سند چشم انداز بتن کشور در سال1404 نیز در راستای کاهش مصرف بتن و سیمان و صرفه جویی در هزینه است.

رئیس چهاردهمین دوره مسابقات ملی بتن در پایان از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، شهرداری تبریز وشورای اسلامی وسازمان زیباسازی شهرداری تبریز،پدافند غیرعامل استانداری ، شرکت عمران و توسعه آذربایجان، سازمان نظام مهندسی ساختمان استان، شرکت های  پلیمر بتن آران، بتن آماده امامیه وسازه های نوین ، معاونت های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و دانشجویان عمران این دانشگاه در برگزاری این مسابقات قدردانی کرد.

در ادامه دکتر داود ثمری مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برگزاری این مسابقات باعث ایجاد شور و شوق در بین دانشجویان شده و کمک می کند توانمندیهای خود را در کنار راهنمایی استادان خود در بوته عمل قرار دهند و امیدوار شوند محصولات بوجود آمده می تواند تجاری سازی شده و ایجاد درآمد نماید.

ثمری افزود: فن آوریها چیزی جز اعتماد به دانشگاهیان و دانشجویان نیست و در کنار آن باید ارتباط بین دانشگاه وصنعت قوی تر شود تا هر دو منتفع شوند.

وی ادامه داد: چهاردهمین دوره مسابقات ملی بتن از لحاظ کمی و کیفی در سطح بالاتری نسبت به سالهای قبل قرار دارد  که حضور137 تیم در این مسابقات گواه برآن است.

مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون، معرفی به بنیاد ملی نخبگان برای استفاده از تسهیلات این بنیاد، حمایت از محصولات آنها و استقرار در شرکت های دانش بنیان  در راستای تجاری سازی و درآمدزایی و تسهیل و ایجاد شرایط برای حضور در مسابقات بین المللی برخی از امتیازاتی است که دانشگاه آزاد اسلامی برای دانشجویانی که در این مسابقات مقامهای اول تا سوم را کسب نمایند اعطا می کند.

مراسم افتتاحیه چهاردهمین دوره مسابقات ملی بتن به مناسبت روز بتن و بزرگداشت استاد احد حامی هشتم مهرماه در سالن استاندارد تبریز برگزار شد.