امروز: شنبه 30 تیر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

برگزاری سومین گردهمایی مسئولان ورزشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی

تاریخ خبر: پنجشنبه 8 مهر 1395 - 16:12
سومین گردهمایی مسئولان ورزشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی امروز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر سید جواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در این گردهمایی ضمن تبریک سال تحصیلی جدید گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها یادگار انقلاب اسلامی است که با تفکر حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی بنا شده و با مدیریت دکتر میرزاده دانشگاه وارد فاز جدید مدیریتی شده است که توجه به اقتصاد دانش بنیان و درآمدزایی بخشی از آن می باشد.

دکتر انگجی افزود:دانشگاهی که از هیچ ساخته شده وعلیرغم شماتت های بسیار، به حول و قوه الهی به 400  واحد تبدیل شده وآثار علمی گرانقدری در کشور به یادگارگذاشته است.

وی با اشاره به بحث آموزش که امروز وزارت علوم برای دانشگاه آزاد اسلامی ترسیم کرده گلایه کرده و گفت:دانشگاهی که دیناری برای این کشور هزینه ای نداشته به دست وزارت علوم به چالش کشده شده است و امروزه شاهد این هستیم که برخی دانشگاههای غیرانتفاعی اقدام به ثبت نام بدون آزمون کارشناسی ارشد می کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی افزود:آیت الله هاشمی در طول34 سال حاضر به قبولی کمک مالی از سوی مجلس نشد تا این پول در محل واجب و مهم دیگر کشور هزینه شود واز مسئولان انتظار می رود دانشگاهی که به همت بزرگان ساخته شده و نیمی از جمعیت دانشجویی کشور را پوشش می دهد دستگیری کنند.

وی تصریح کرد: توجه به ورزش در دانشگاه آزاد اسلامی نیز از توجهات مدیریت دکتر میرزاده است که بادعوت از دکتر دادکان یکی از برجسته ترین شخصیت های  ورزش کشور در معاونت ورزش دانشگاه ، این بخش را نیز به تکاپو و حرکت واداشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی ادامه داد: دکتر دادکان لازمه توسعه کشور  را ورزش و وجود افراد سالم  می داند زیرا افراد وارد اجتماع شده و اداره آن را برعهده می گیرند لذا لازمه داشتن جامعه سالم ، وجود افراد سالم از نظر جسمی و روانی می باشد.

در ادامه این گردهمایی، از اولین نشریه ورزشی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با عنوان" فراسوی ورزش" رونمایی شد.

گفتنی است، در ابتدای این گردهمایی دکتر سید جواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، دکتر محمد دادکان معاون ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی وهیأت همراه، برخی معاونان و مدیران واحد تبریز ، به همراه شرکت کنندگان در این گردهمایی با حضور در مزارشهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی تبریز ونثار فاتحه با شهدا تجدید میثاق کردند وهمچنین زمین چمن مصنوعی واحد تبریز افتتاح شد.

سومین گردهمایی مسئولان ورزشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی هشتم مهرماه  به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز  در سالن شهریار این دانشگاه برگزار شد.