امروز: سه شنبه 29 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر دادکان: حضور 240 هزار نفر فعال ورزشی در دانشگاه آزاد اسلامی

تاریخ خبر: پنجشنبه 8 مهر 1395 - 16:13
دکتر محمد دادکان معاون ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی 240 هزار نفر فعال ورزشی وجود دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر محمد دادکان معاون ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی در سومین گردهمایی مسئولان ورزشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی گفت:بالا بردن سرانه جمعیت دانشجویی در عرصه ورزش یکی از مهمترین اقدامات معاونت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی بود که حضور240 هزار نفر فعال ورزشی گواه بر آن می باشد.

معاون ورزش دانشگاه آزاد اسلامی افزود: تنها چیزی که جوانان ما را جذب می کند ورزش است، هیچ گردهمایی دیگری نمی تواند مثل ورزش بازخوردهای مثبتی برای جوانان و سایرین داشته باشد.

دادکان ادامه داد: در بخش حرفه ای 10 تیم زنان ، 10 تیم مردان داریم که 12 تیم قهرمان، 6تیم نایب قهرمان ویک تیم سوم شدند،5 سهمیه آسیایی کسب کردیم که سال گذشته قهرمان و نایب قهرمان شدند و356 ورزشکار حرفه ای تحت پوشش دانشگاه آزاد اسلامی می باشد.

وی ضمن خواستار فعال شدن بخش استعدادیابی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اولین پایلوت استعداد یابی فوتسال بعد از محرم در قم افتتاح می شود.

معاون ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ورزش دانشگاه آزاد اسلامی بار زیادی از دوش وزارت ورزش برداشته است ولی به جامعه علمی و ورزشی این دانشگاه ظلم می شود و عملکرد آن منعکس نمی گردد.

دادکان در پایان خواستار گرفتن اسپانسر برای تیم های ورزشی دانشگاه در سطح استانها و واحد در راستای درآمدزایی شد و گفت:سعی براین باشد که تعداد دانشجویان فعال ورزشی افزایش یابد.

سومین گردهمایی مسئولان ورزشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی هشتم مهرماه  به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز  در سالن شهریار این دانشگاه برگزار شد.