امروز: جمعه 26 مرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

انتشار اولین شماره از مجله فراسوی ورزش دانشگاه آزاداسلامی تبریز

تاریخ خبر: یکشنبه 11 مهر 1395 - 08:52
اولین شماره از نشریه دانشجویی ورزشی "فراسوی ورزش" دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به چاپ رسید .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی تبریز ، اولین شماره نشریه دانشجویی ورزشی فراسوی ورزش منتشرشد.

دراین شماره از مجله موضوعاتی نظیر: تاریخچه تربیت بدنی، بیانیه مدیریت امور ورزشی، چشم انداز، شعار سازمانی، زندگینامه دکتر علی اصغر کوشافر چهره ماندگار آذربایجان شرقی، اماکن ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، اهم رویدادهای ورزشی واحد تبریز در سال 95، دانستنی های ورزشی بسکتبال، ایران در بازی های المپیک و... ارائه شده است.

صاحب امتیاز این نشریه حبیب محمدپور یقینی، مدیر مسئول اسماعیل افخمی، سردبیر مسعود باغبانی والی و مدیر اجرایی علی حاجی زاده می باشد.

گفتنی است علاقمندان می توانند جهت ارسال مقاله با ایمیل:farasoye_varzesh@yahoo.com مکاتبه نمایند.