امروز: جمعه 26 مرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر انگجی: حادثه عاشورا عبرت آموز امروز و فرداست

تاریخ خبر: یکشنبه 11 مهر 1395 - 10:39
دکتر سیدجواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: مسائل فرهنگی ظرافت کاری بالایی  می طلبد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر سید جواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر واحد تبریز گفت: نجات معنوی و اخلاقی جامعه در پرتو امر به معروف و نهی از منکر است و مسائل فرهنگی ظرافت کاری بالایی می طلبد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی افزود: حادثه عاشورا عبرت آموز امروز و فرداهاست و نهادینه شدن فرهنگ عاشورا عامل اساسی خنثی سازی هجمه های گسترده و مخرب فناوری اطلاعات دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی است.

وی ادامه داد: جاری شدن این اصل، زمینه و بستر مناسبی برای پیاده شدن سایر نظام های اسلامی از قبیل نظام تربیتی، اخلاقی، عقیدتی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، حقوقی و ... را فراهم می آورد.

انگجی ادامه داد: عمل به این فریضه، امنیت را برای جامعه در تمامی ابعاد آن به دنبال می آورد به عنوان مثال:  زنان، کودکان و افراد آسیب پذیر و به طور کلی همه افراد جامعه بدون هیچگونه خطری در کمال امنیت و آسایش می توانند به زندگی خود و فعالیت های اجتماعی بپردازند.

وی تصریح کرد: نظارت همگانی در قالب امر به معروف و نهی از منکر از طرف اساتید، کارکنان و دانشجویان روشی است که می تواند جلوی انحرافات را گرفته و محیطی سالم را به ارمغان آورده و سعادت ، سلامت و تعالی و تکامل دانشگاه را در همه ابعاد فراهم سازد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گفت: برای نهادینه شدن این اصل اسلامی، شورای امربه معروف و نهی از منکر با تدارک و اجرای برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت نسبت به ترویج این اصل اسلامی و تحلیل و ارزیابی مستمر محیط دانشگاه اقدامات موثری انجام داده و نیز باید دست در دست هم و با تلاش و همت مضاعف همه دانشگاهیان کوشش کنند تا با دوستی و محبت به این مهم نائل شویم.