امروز: یکشنبه 31 تیر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

مراسم عزاداری دهه اول محرم در دانشگاه آزاداسلامی تبریز آغاز شد

تاریخ خبر: دوشنبه 12 مهر 1395 - 11:25
مراسم عزاداری دهه اول ماه محرم در دانشگاه آزاداسلامی تبریز آغازگردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی تبریز، این مراسم در مسجد امیرالمومنین (ع) و دانشکده های دامپزشکی، کشاورزی، علوم پزشکی،دندانپزشکی و پرستاری و مامایی برپامی باشد.

برنامه های دهه اول محرم این دانشگاه شامل: قرائت قرآن، زیارت عاشورا، سخنرانی، مداحی وعزاداری وصرف صبحانه، اقامه نماز جماعت ظهر وعصر،تفسیر قرآن وعزاداری عمومی در محوطه دانشگاه است.

گفتنی است،برگزاری محفل شعر محرم،مسابقه کتابخوانی،اکران فیلم با موضوع شبهات محرم، برگزاری نمایشگاه نقاشی با موضوع عاشورا، اجرای نمایش آئینی و مذهبی و مسابقه عکاسی برخی دیگر از برنامه های ماه محرم و صفر دانشگاه آزاد اسلامی تبریز می باشد.

مراسم عزاداری دهه اول محرم به همت هیئت انصار الحسین دانشگاه آزاد اسلامی تبریز وبا همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری،ستاد شاهد وامور ایثارگران،معاونت فرهنگی اجتماعی ودانشجویی، بسیج اساتید،کارمندان ودانشجویی و اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی این دانشگاه برگزار           می شود.