امروز: جمعه 26 مرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر انگجی: استادان دانشگاه از ارکان توسعه هستند

تاریخ خبر: چهارشنبه 14 مهر 1395 - 12:34
دکترسیدجواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: وجود دانشگاه و حضور اساتید از ارکان اصلی توسعه کشور است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی تبریز، دکتر انگجی که در جلسه هم اندیشی هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با اساتید دانشکده های علوم انسانی، ادبیات و حقوق و الهیات سخن می گفت با تسلیت ایام عزاداری ماه محرم به فرمایشی از حضرت علی(ع) اشاره کرد که هیچ گنجی با ارزش تر از علم نیست افزود: امروز مسئولان نظام و دانشگاه در مسیر علم و رسیدن به توانایی ها حرکت می کنند.

انگجی توسعه نیروی انسانی را حائز اهمیت دانست و گفت: کشوری مانند ژاپن که جز درخت و دریا نیست به واسطه نیروی انسانی به توسعه اقتصادی منحصر به فردی رسیده به جایگاه ممتازی درجهان نائل آمده و این اهمیت نیروی انسانی را به اثبات می رساند.

وی تصریح کرد: امروزه زمان تکیه به منابع معدنی و طبیعی گذشته است و خوشبختانه مسئولان کشور به این امر واقف هستند.

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر توجه ویژه به سرعت تولید علم گفت: فرهیختگان جامعه و اساتید دانشگاه ها از مهره های اصلی توسعه علم و پژوهش در کشور هستند.

وی تأکید کرد: غایت آموزش تغییر نگرش ها و رفتارها و ارتقای علم و دانش و معرفت است که به توسعه جوامع بشری منجر می شود.

انگجی با اشاره به مراکز آموزش عالی در کشور گفت: در استان آذربایجان شرقی بیش از یکصدوپنجاه دانشگاه و موسسه آموزش عالی وجود دارد که باهم در رقابت هستند و دانشگاهی پیش خواهد افتاد که به شاخص های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و دانشجویی توجه کند.

وی افزود: ارتقای کیفیت عنصر حیات دانشگاه بوده و به دست اساتید قابل حصول می باشد و دانشگاه آزاد اسلامی با تحمل زحمتها و مشقّات  و خون دل خوردنها به این جا رسیده و باید جایگاه آنرا ارتقا داد.

در ادامه این جلسه، اساتید دانشگاه به بیان نکته نظرات و مشکلات صنفی و حرفه ای خود پرداختند.

اولین نشست هم اندیشی هیأت رئیسه با استادان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به همت معاونت آموزشی و اداره کل روابط عمومی در سالن شمس این دانشگاه برگزار شد.