امروز: چهارشنبه 2 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز منصوب شد

تاریخ خبر: چهارشنبه 14 مهر 1395 - 13:37
طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی تبریزمعرفی ومنصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر سید جواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی طی حکمی مهندس محمدحسین متین پور را به عنوان رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز معرفی و منصوب نمود.

مهندس متین پور عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز بوده، دارای بیش از 20 مقاله علمی پژوهشی ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی،تألیف دو عنوان کتاب، ثبت دو اختراع و سه طرح پژوهشی خاتمه یافته را در کارنامه علمی پژوهشی خود داراست.

وی پیش از این معاون عمرانی ، رئیس دانشکده فنی و مهندسی، مدیرگروه عمران، عضویت در کمیسیون موارد خاص، عضویت در شورای تخصصی و پژوهشی گروه عمران و عضویت در کمیسیون معاملات دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و مدیرگروهی رشته عمران واحد شبستر را در سوابق اجرایی خود داراست.

همچنین، رتبه اول در مسابقه قاب محافظ تخم مرغی، رتبه سوم در رشته سازه بتنی محافظ تخم مرغی و رتبه سوم مسابقات مکعب بتنی جزو افتخارات کسب شده مهندس متین پور می باشد.