امروز: جمعه 4 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دریافت گواهینامه بین المللی مربیگری والیبال توسط کارمند دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تاریخ خبر: یکشنبه 25 مهر 1395 - 10:29
کارمند دانشگاه آزاد اسلامی تبریز موفق به کسب گواهینامه بین المللی مربیگری والیبال شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، حسین گنجی فر کارمند این دانشگاه در دوره آموزشی که توسط فدراسیون جهانی والیبال از پنجم تا 13 مهر در تهران در دوبخش عملی و نظری برگزارشد، موفق به کسب گواهینامه بین المللی والیبال شد.

مربیگری تیم نوجوانان استان آذربایجان شرقی، مربیگری در دانشگاه پیام نور، تراکتورسازی و تیم مقاومت برخی از سوابق مربیگری گنجی فر می باشد.

گفتنی است تیم پیام نور به مربیگری وی در مسابقات بین المللی دانشگاههای جهان اسلام در سال89 موفق به کسب مقام اول شد.