امروز: چهارشنبه 2 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

برگزاری دومین جلسه کمیته امور اقتصادی و سرمایه گذاری استان آذربایجان شرقی

تاریخ خبر: دوشنبه 26 مهر 1395 - 14:08
دومین جلسه کمیته امور اقتصادی و سرمایه گذاری استان آذربایجان شرقی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر مهدی زینالی رئیس کمیته و معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و استان آذربایجان شرقی، در دومین جلسه کمیته ، تحقق اهداف تعیین شده در سند چشم انداز دانشگاه و برنامه های اجرایی در امور اقتصادی و سرمایه گذاری دانش بنیان،  را مهم و حیاتی دانست.

زینالی تاکید کرد: ساختار های لازم ایجاد شده از قبیل کمیته امور اقتصادی و سرمایه گذاری و ... بایستی به ایجاد زمینه مناسب جهت تشویق، جذب، بررسی، اصلاح و تایید طرح ها و پروژهای ارسالی از واحد های مسقر در استان اقدام نمایندتا نقش و سهم خود را در شکوفایی استعداد های منابع انسانی و بالندگی اقتصاد ایران اسلامی ایفا نماییم.

وی ادامه داد: در جلسات برگزار شده کمیته سرمایه گذاری و امور اقتصادی دانش بنیان، از بین 15 طرح پیشنهادی هفت طرح با اصلاحات به تصویب رسیده که بعد از انجام اصلاحات در شورای اقتصاد و سرمایه گذاری استان جهت تصویب نهایی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و استان آذربایجان شرقی ازحمایت های اساسی و هدایت های هوشمندانه دکتر انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، قدردانی کرده و آنها را راهگشا و بسیار موثر دانست.