امروز: چهارشنبه 2 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر انگجی:استفاده از خرد جمعی در دانشگاه عامل پیشرفت است

تاریخ خبر: سه شنبه 27 مهر 1395 - 15:56
دکتر سید جواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: استفاده از خرد جمعی در دانشگاه عامل پیشرفت است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر سید جواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در جمع اعضای هیأت رئیسه، روسای دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی و اساتید این دانشگاه گفت: استادان دانشگاه باید نواقص و نارسایی ها را در زمینه های مختلف به مسئولان دانشگاه گزارش و در مرتفع کردن آنها یاری نمایند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان باید اثربخش باشد واین امر با خرد جمعی میسر می شود.

انگجی ادامه داد: باتوجه به رقابت دانشگاه ها بایکدیگر، استادان باید نقش سازنده خود را به نحو مطلوب ایفا نمایند و  مسائل دانشگاه را مسائل خود دانسته ودرصدد رفع وبهبود کیفیت و کمیت کلیه امور برآیند.

وی تصریح کرد: نظم در امور آموزشی دانشگاه باید به نحو مطلوب رعایت شود و به بعد کیفی امور دقت بیشتری شده و رعایت شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی تأکید کرد: استادان می توانند بازخورد کارهای انجام شده در دانشگاه را به ما منعکس نمایند تا بتوانیم دانشگاهی اثربخش، اثرگذار و درشأن استان داشته باشیم.

در ادامه دکتر حمید میرزایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: جلسات هم اندیشی با دانشجویان در دانشکده های واحد تبریز از دو ترم گذشته برگزار می شود و نتایج این هم اندیشی ها به روسای دانشکده ها منعکس می شود تا نقاط ضعف برطرف و به قوت تبدیل شود.

میرزایی افزود: جلسات هم اندیشی با اساتید نیز در کنار جلسات هم اندیشی با دانشجویان نیز  برگزار می شود و نتایج اقدامات انجام شده به هیأت رئیسه دانشگاه ارائه می شود.

وی ادامه داد: کلیه اساتید چشم و گوش سیستم هستند وباید هیأت رئیسه دانشگاه را در کلیه امور یاری دهند.

در ادامه روسای دانشکده ها ومدیران گروه های آموزشی و اساتید به ارائه نظرات خود پرداختند.

دومین جلسه هم اندیشی هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با  اساتید دانشکده های علوم پایه، معماری و هنر و مدیریت و حسابداری به همت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و اداره کل روابط عمومی این دانشگاه 27 مهرماه در سالن شمس این دانشگاه برگزارشد.