امروز: پنجشنبه 10 مهر 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر انگجی: بزرگترین اقدام دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد بستر مناسب برای فعالیت های اجرایی در راستای اقتصاد مقاومتی است

تاریخ خبر: چهارشنبه 28 مهر 1395 - 12:58
دکتر سید جواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: بزرگترین اقدام در دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد بستر مناسب برای فعالیت های اجرایی در راستای اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر سید جواد انگجی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم در اولین گردهمایی سراسری مسئولان ساهای استان های دانشگاه آزاد اسلامی گفت:«دانشگاه آزاد اسلامی در طی 34 سال و تحمل نامهربانی ها، اکنون یکی از دانشگاه های معتبر منطقه به شمار می آید.»

انگجی افزود: « 50 درصد بار آموزش عالی کشور برعهده دانشگاه آزاد اسلامی است، دانشگاهی که حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی آن را بنا نهاد و از بطن انقلاب بوجود آمد، در بحبوحه جنگ ریشه دواند و در حال حاضر وارد عرصه های بین المللی می شود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی ادامه داد:« دکتر میرزاده در شرایط سختی سکان دانشگاه آزاد اسلامی را برعهده گرفت ودانشگاه را درمسیری که کشور و منویات مقام معظم رهبری میخواست، هدایت کرد.»

وی تصریح کرد:« بزرگترین اقدام دکتر میرزاده در دوران مدیریت خود در دانشگاه آزاد اسلامی، بسیج کردن دانشگاهها و ایجاد بستر مناسب برای فعالیت های اجرایی در راستای اقتصاد مقاومتی است.»

انگجی تأکید کرد:« ساماندهی آزمایشگاهها و کارگاههای دانشگاه آزاد اسلامی کل کشور تحت عنوان ساها با مدیریت دکتر علیرضا ایرانبخش نیز یکی از اقدامات بزرگ در دانشگاه آزاد اسلامی است که در راستای اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل و درآمدزایی برای دانشگاه می باشد.»

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در پایان گفت:« کشور و به تبع آن دانشگاهها باید در راستای درآمدهای غیر نفتی و دانش بنیان فعالیت نمایند و دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این سمت درحال حرکت و فعالیت است تا بتواند دانشگاهی کارآفرین و درآمدزا باشد.»

گفتنی است، در ابتدای این گردهمایی دکتر سید جواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، دکتر علیرضا ایرانبخش مدیرکل دفتر توسعه شبکه‌های آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی وهیأت همراه، برخی معاونان و مدیران واحد تبریز ، به همراه شرکت کنندگان در این گردهمایی با حضور در مزارشهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی تبریز ونثار فاتحه با شهدا تجدید میثاق کردند.

به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، اولین گردهمایی سراسری مسئولان ساهای استان های دانشگاه آزاد اسلامی 28 و29 مهرماه در سالن شمس در واحدتبریز  در حال برگزاری است.