امروز: سه شنبه 22 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

مدیرکل دفتر توسعه شبکه‌های آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی: ساها زنجیره ارزش هاست

تاریخ خبر: پنجشنبه 29 مهر 1395 - 16:43
دکتر علیرضا ایرانبخش مدیرکل دفتر توسعه شبکه‌های آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ساها زنجیره ارزش هاست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر علیرضا ایرانبخش مدیرکل دفتر توسعه شبکه‌های آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در روز پایانی اولین گردهمایی سراسری مسئولان ساهای استان های دانشگاه آزاد اسلامی گفت: « حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی اهتمام و نگاه ویژه ای به ساها دارند که این امر باعث دلگرمی و قوت قلب برای مسئولان  و کارکنان در ساها  است.»

ایرانبخش افزود:« مبدع ساها دکتر میرزاده هستند و نوع نگرش ایشان باعث تغییر مأموریت در آزمایشگاهها شده است زیرا ساها با 11هزار آزمایشگاه و کارگاه وبیش از 130 هزار دستگاه و بیش از 2 هزار و873 نفر کارشناس، یک مدیریت یکپارچه منابع در آزمایشگاهها و کارگاههاست.»

وی تصریح کرد: « باید چشمها را شست و جور دیگری به آزمایشگاهها نگاه کرد و باز مهندسی وباز تعریف جدیدی از  چیدمان دستگاهها، آزمایشگاهها و کارشناسان آن داشته و به سمت پژوهشکده های خاص پیش رفت.»

مدیرکل دفتر توسعه شبکه‌های آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد:« فعالیت ساها در استان ها باید باتوجه به فضای جغرافیایی سیاسی و اجتماعی و اقصادی استان ها برنامه ریزی و پیش رود.»

وی ادامه داد:« ساها زنجیره ارزش هاست وباید نسبت به آن توجه ویژه ای داشت و تبلیغات محیطی گسترده و موثری در راستای توجیه آن برای کارکنان، دانشجویان و استادان در دانشگاهها کرد زیرا امتیازات و تسهیلات تشویقی ویژه ای برای دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی دارد.»

ایرانبخش گفت:« عضویت در آزمایشگاه راهبردی ریاست جمهوری وکسب امتیاز به نفع دانشگاه،استقرار ایزو17025 ، برگزاری مرتب و مستمر جلسات استانی،همکاری با بعضی سازمانها در استانها،تکمیل شناسنامه دستگاهها،نگهداری ،تعمیر و کالیبراسیون دستگاهها،توانمندسازی نیروی متخصص و برگزاری کارگاههای تخصصی برخی دیگر از مواردی است که استانها باید به آن توجه نمایند.»

در ادامه از استان های اصفهان، خوزستان و نجف آباد به جهت برنامه ریزی و هدایت ساها و درآمدزایی و از علیرضا نوید از استان خوزستان ، دکتر قیصری از اصفهان و مهندس طاهری از نجف آباد به عنوان افراد تأثیر گذار در ساها قدردانی شد.

به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، اولین گردهمایی سراسری مسئولان ساهای استان های دانشگاه آزاد اسلامی 28 و29 مهرماه در سالن شمس در واحدتبریز  برگزارشد.