امروز: چهارشنبه 2 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

مدیر برنامه ریزی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز منصوب شد

تاریخ خبر: چهارشنبه 5 آبان 1395 - 09:14
طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، مدیر برنامه ریزی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز معرفی و منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر سید جواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی طی حکمی دکتر بهرام عمواوغلی را به عنوان مدیر برنامه ریزی آموزشی واحد تبریز معرفی و منصوب نمود.

دکتر عمواوغلی دانشیار پایه 17،دارای دکترای عمومی دامپزشکی ومتخصص کلینیکال پاتولوژی است.

مدیر برنامه ریزی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز بیش از 50 مقاله علمی پژوهشی و ISI ، یک جلد تألیف  و 2 جلد ترجمه کتاب، 12 طرح  پژوهشی خاتمه یافته، راهنمایی و مشاوره بیش از 60 پایان نامه دکترای حرفه ای و مدیرگروه رشته علوم درمانگاهی و معاون دانشکده دامپزشکی واحد تبریز را در کارنامه علمی و اجرایی دارد.