امروز: جمعه 23 آذر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

برگزاری سومین شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی

تاریخ خبر: چهارشنبه 5 آبان 1395 - 12:52
به همت دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی سومین شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در واحد تبریز برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر سید جواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در این جلسه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و شهدای دانشگاه گفت: مسائل مربوط به رشته ها و رسیدگی به مشکلات واحدها از دغدغه های اصلی در دانشگاه است که باید برطرف شود.

انگجی افزود: روسای واحدهای استان درآمدزایی را جدی تر پی گری نموده وبا توجه به پتانسیل منطقه برنامه ریزی کرده و وابستگی به شهریه را به حداقل برسانند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در پایان از روسای شوراهای تخصصی  خواست تا  در رسیدگی و رفع مشکلات دانشگاههای استان بطور مستمر عمل کنند.

در ادامه دکتر رحیم وکیل زاده رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان آذربایجان شرقی گفت: ممیزی رشته ها در دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده است وتا بهمن ماه سالجاری نیز کلیه رشته ها نهایی شده و اعلام می شود.

در ادامه روسای واحدهای استان به ارائه نکته نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و دکتر علی سلیمی شاملو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی میانه با رأی حاضرین به عضویت هیأت امنای استان آذربایجان شرقی درآمد.

سومین شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی پنجم آبان ماه در سالن شمس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزارشد.