امروز: شنبه 30 تیر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

برگزاری اولین دوره تخصصی مدیریت شبکه CCNAدر دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تاریخ خبر: شنبه 8 آبان 1395 - 14:40
به همت اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی تبریز اولین دوره تخصصی مدیریت شبکه CCNAبرگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، در راستای توانمند سازی فنی و دانش افزایی مدیریت شبکه کارکنان فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی، اولین دوره تخصصی مدیریت شبکه CCNA ویژه مدیران و کارشناسان فناوری اطلاعات و ارتباطات واحد‌های دانشگاهی استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

این دوره آموزشی به همت اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و در قالب آموزش ضمن خدمت و 56 ساعت بود که توسط یکی از اساتید برجسته مدیریت شبکه در شمال غرب کشور  و به صورت عملی و تخصصی در آن پیاده سازی زیر ساخت های شبکه‌های مبتنی بر سیسکو مورد بررسی قرار گرفت و سناریو های مختلف پیاده سازی شبکه با استانداردهای روز دنیا اجرا شد.