امروز: سه شنبه 22 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

گرامیداشت 13 آبان روز ملی استکبارستیزی در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تاریخ خبر: چهارشنبه 12 آبان 1395 - 14:51
به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز 13 آبان روز ملی استکبارستیزی در این دانشگاه گرامی داشته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی تبریز، دکتر سیدجواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم گفت:13 آبان یادآور وقایع بزرگ در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است که می توان  برای علل بوجود آورنده آن پایان نامه هایی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا تحریر کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی افزود: بی توجهی به خواسته های به حق مردم،به حاشیه راندن مقدسات دینی و روحانیت، نارضایتی گسترده مردم، وجود تبعیض، برخوردهای تند با تحرکات سیاسی و وابستگی به دول بیگانه برخی از عوامل بوجود آورنده حرکت و تحرک در 13 آبان است.

انگجی ادامه داد:روحانیت و دانشجویان دو قشری بودند که حرکت اجتماعی و مردمی را هدایت می کردند و بازاریان نیز از لحاظ مادی این دوقشر را حمایت می کردند.

وی تصریح کرد:بعد از سالها این انقلاب با کوله بار معنوی سنگین به دست مارسیده و همه ما به خانواده شهدا و خون شهدا مدیون هستیم وباید از این ارزشها نگهداری وپاسداری کنیم ودر هر پست و منصبی که هستیم به دقت انجام وظیفه نماییم وکشور و نظام را تقویت کنیم زیرا با شعار و حرف، امور پیش نمی رود.

دربخش دیگر دکتر احمد بابل پور تحلیل گر مسائل سیاسی و بازنشسته سپاه پاسداران به تحلیل مسائل مربوط به 13 آبان پرداخت.

مراسم گرامیداشت روز ملی استکبار ستیزی و 13 آبان ، امروز 12 آبان در سالن شمس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزارشدو اساتید و کارمندان و دانشجویان این دانشگاه فردا در راهپیمایی بزرگ این روز همراه با مردم شرکت خواهند کرد.