امروز: چهارشنبه 2 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

حضور دانشگاهیان دانشگاه آزاداسلامی تبریز در راه پیمایی یوم الله13 آبان

تاریخ خبر: شنبه 15 آبان 1395 - 08:30
دانشگاهیان دانشگاه آزاداسلامی تبریز همراه با سایر اقشار مردم تبریز در مراسم راه پیمایی13 آبان شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی تبریز، دانشگاهیان این دانشگاه ضمن گرامیداشت یوم الله 13آبان ،سالروز  بازداشت وتبعید حضرت امام خمینی(ره)،روز دانش آموز و روز ملّی مبارزه با استکبارجهانی ، همراه و همگام با تمامی اقشار ملت مسلمان وهمیشه درصحنه استان آذربایجان شرقی دراین مراسم شرکت نمودند.

اعضای هیأت رئیسه،اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی تبریز باحضور خود در این راه پیمایی، جلوه هایی از وحدت و یکپارچگی امّت آزاده و سرافراز را به نمایش گذاشته ، یاد وخاطره آن روزها را گرامی داشته، با آرمانهای والای انقلاب  اسلامی، امام راحل(ره) ومقام معظم رهبری تجدیدمیثاق کرده ومشت محکمی بردهان استکبارجهانخوار و هم پیمانانش زدند.