امروز: یکشنبه 29 مهر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

بازدید دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز از شیرخوارگاه احسان تبریز

تاریخ خبر: دوشنبه 17 آبان 1395 - 14:02
دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز از شیرخوارگاه احسان تبریز بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، تعدادی از دانشجویان و اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز میهمان فرشتگان شیرخوارگاه احسان تبریز شدند و از بخشهای مختلف این شیرخوارگاه بازدید کردند.

زهرا باقری مدیر شیرخوارگاه احسان گفت شیرخوارگاه احسان مرکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست زیر 6 سال استان می‌باشد که در حال حاضر پذیرای 50 تا 55 نفر از کودکان عزیز است.

وی گفت: هر کدام از این کودکان که نوزادان و کودکان زیر 6 سال را شامل می‌شوند به فراخور سن و سالشان به گروه‌های مختلف تقسیم بندی شده‌اند که هر گروه سنی مربی خاصی داشته و 24ساعته از کودکان نگهداری می‌کند و تمام کارهای مربوط به آنها را بر عهده دارد.

باقری افزود: شیرخوارگاه احسان با اینکه یک مرکز دولتی است ولی با توجه به هزینه زیاد این مراکز نیازمند حضور خیرین درجهت رفع مشکلاتی که دولت نمی‌تواند آنها را حل کند می باشد و خوشبختانه تا به امروز نیز با یاری مردم خیر و نوع دوست مشکل حادی  نداشته‌ایم.

مدیر شیرخوارگاه احسان خاطرنشان کرد:کودکان در این مرکز تا 6 سالگی نگهداری می‌شوند و پس از آن به مرکز دیگری منتقل می‌شوند، ما نیز سعی می‌کنیم در این مدت امکان واگذاری این کودکان به خانواده‌های متقاضی فرزند خواندگی را فراهم سازیم.

باقری در ادامه گفت: با توجه به اینکه در این مرکز امکان تشخیص مشکلات ذهنی و جسمی وجود ندارد، اخیرا با واگذاری کودکان کم توان ذهنی و جسمی مشکلات ما دوچندان شده است. البته 35 کادر داریم و اخیرا نیز در حال مذاکره برای کمبود کادر هستیم و خوشبختانه در شرف حل شدن است.

مدیر شیرخوارگاه احسان با اشاره به هزینه بر بودن هزینه عمل و نگهداری نوزادان گفت: مردم شیرخوارگاه احسان را فراموش نکنند، اگر مردم نباشند ما عملا قادر به اداره شیرخوارگاه نخواهیم بود.

میلاد نوروزی، نماینده دانشجویان و بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز نیز در این بازدیدگفت:هدف ما همانطور که رهبر انقلاب همه‌ی دانشجویان را به  فعالیت های اجتماعی و سیاسی دعوت فرمودند؛ ایجاد زمینه برای حضور پر رنگ تمام دانشجویان و بسیجیان دانشگاه‌ها در فعالیت‌های اجتماعی است.

وی افزود: اکنون جای خالی این قبیل فعالیت‌ها در دانشگاه‌های ما احساس می‌شود و فعالیت‌های اجتماعی در دانشگاه، زمینه اجتماعی شدن، متفاوت اندیشیدن، ترویج فرهنگ هم اندیشی و گفتگو، عقلانی فکر کردن، درک و فهم حقوق دیگران و احترام به عقاید و افکار مخالف را برای مهم‌ترین طبقه و قشری که دانشجویان هستند فراهم خواهد آورد و آنها را برای پذیرش مسئولیت‌های مهم در جامعه و مشارکت در پیشرفت و توسعه کشور آماده می‌کند.

وی تصریح کرد: امروز با حضور در شیرخوارگاه احسان هدایا و کادوهایی به این فرشتگان کوچک تقدیم کردیم تا مرحمی باشد بر دل‌های کوچک‌شان و امیدوارم توانسته باشیم لبخندی کوچک را بر لب‌هایشان بنشانیم.

نماینده دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: حضور در این شیرخوارگاه فضای معنوی خاصی را برای دانشجویان ایجاد کرد و تلنگری بود که چرا تا به حال رنج این کودکان درگیرمان نکرده بود؟ چون فقط جای پدر و مادر در بین این کودکان خالی نیست، بلکه جای محبت هم در بین این کودکان خالی است.

نوروزی گفت: هنوز برای محبت و توجه به کودکانی که بی سرپرست و بدسرپرست در این شیرخوارگاه زندگی می‌کنند دیر نیست و شاید حمایت معنوی و مادی از این کودکان معصوم نقطه عطفی در زندگی هر یک از ما برای تحولی عظیم باشد.

وی با اشاره به برنامه‌های آتی این تشکل افزود: این برنامه در سایه سار عنایات حضرت حق و در ظل توجهات بقیه ا... و با همکاری مسئولان در وهله اول توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و در وهله دوم توسط تمام دانشجویان سطح استان ادامه خواهد داشت و هر بار سعی خواهیم کرد از مراکز مختلف از قبیل خانه سالمندان، آسایشگاه معلولان و جانبازان، خانه‌های کودکان، بازدید از محلات حاشیه نشین و ...بازدید کنیم.

نوروزی افزود: با هماهنگی اساتید دانشگاه سعی می‌کنیم دانشجویان را به سمت تحقیق و پژوهش در زمینه فعالیت‌های اجتماعی سوق دهیم و نتایج این تحقیقات و پژوهش‌ها به‌صورت علمی در اختیار نهادها و سازمان‌های مردم نهاد مرتبط با این فعالیت‌ها قرار دهیم.