امروز: دوشنبه 31 شهریور 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

کسب مدال نقره مسابقات تکواندو جوانان و بزرگسالان کشور توسط دانشجوی تربیت بدنی سما واحد تبریز

تاریخ خبر: سه شنبه 18 آبان 1395 - 14:36
دانشجوی تربیت بدنی سما دانشگاه آزاد اسلامی تبریز مدال نقره و مقام نایب قهرمانی مسابقات تکواندو جوانان و بزرگسالان کشور را به خود اختصاص داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، سمانه بنی آدم دانشجوی تربیت بدنی آموزشکده سما تبریز در بیست و یکمین دوره مسابقات تکواندو قهرمانی جوانان و بزرگسالان کشور شرکت و موفق به کسب مقام دوم کشوری این سری از مسابقات شد ومورد قدردانی رئیس فدراسیون تکواندو قرار گرفت.

در بخشی از این تقدیر نامه اظهار امیدواری شده است، ورزشکاران ایران اسلامی با استعانت از خصایص مولای متقیان حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) فداکاری، گذشت و استقامت و جوانمردی را در مسیر رسیدن به جایگاه قهرمانی الگوی خود قرار دهند.

این مسابقات با حضور 34 ورزشکار از 31 استان برگزار شد که دانشجوی سما تبریز در وزن هشتم به مقابل حریفان رفت و موفق به کسب نایب قهرمانی این سری از مسابقات شد.