امروز: چهارشنبه 7 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

بازدید دکتر میرزاده از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی

تاریخ خبر: شنبه 22 آبان 1395 - 12:24
دکتر حمید میرزاده با حضور در واحد تبریز، از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی بازدید و با مخترعان و پژوهشگران محصولات دانش بنیان گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، در این نمایشگاه محصولات دانش بنیان فراوانی ازجمله محصول طراحی و ساخت جعبه بازشو کامپوزیتی، دیتا لاگراه 28 کاناله، دستگاه سنجش تراکم خاک، دستگاه خانه هوشمند، دستگاه تورموگرافی، جایگاه سطل زباله چندمنظوره و... در معرض نمایش قرار داشت.

دکتر میرزاده ضمن گفتگوی مفصل با سازندگان این محصولات دانش بنیان، برای آنها آرزوی موفقیت روزافزون کرد و ابراز امیدواری کرد این محصولات به مرحله تجاری سازی و تولید انبوه برسند.

لازم به ذکر است در این نمایشگاه مراکز رشد واحدهای فناور واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی ازجمله مرکز تحقیقات رباتیک و فناوری های نرم، انجمن علمی ایده های نوین، مرکز رشد واحد میانه و... شرکت داشتند.