امروز: چهارشنبه 2 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

بدرقه کاروان زیارتی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به سوی کربلا

تاریخ خبر: دوشنبه 24 آبان 1395 - 10:42
کاروان زیارتی پیاده دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز از سوی دکتر انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی بدرقه شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر سید جواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در این مراسم گفت: دانشگاه دو رسالت بزرگ آموزشی و فرهنگی را برعهده دارد که اعزام دانشجویان در قالب دو کاروان وبه تعداد100 نفر به صورت پیاده برای حضور در مراسم اربعین امام حسین(ع) به کربلا ، یکی از اقدامات فرهنگی است که با تصویب شورای فرهنگی دانشگاه و به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز صورت گرفته است.

دانشجویان بعد از زیارت مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، از زیر قرآن عبور کرده وبا کاروانها عازم کربلای معلی شدند.

مراسم بدرقه کاروان  زیارتی پیاده دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در صحن مسجد امیرالمومنین(ع) دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزارشد.