امروز: دوشنبه 2 مهر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر نریمانی: دستاوردهای فرهنگی و هنری تجاری سازی می شوند

تاریخ خبر: یکشنبه 7 آذر 1395 - 15:16
دکتر محمد نریمانی راد، معاون دانشجویی فرهنگی واحد تبریز امروز گفت: دست‌آوردهای فرهنگی و هنری دانشگاهیان تجاری سازی خواهند شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، دکتر محمد نریمانی در سومین اجلاس معاونین دانشجویی و فرهنگی واحدها و مراکز استان آذربایجان شرقی، با اشاره به برگزاری اجلاس سراسری در اواخر بهمن ماه در تهران بر لزوم تشکیل ستادهای استانی تأکید کرد و افزود: این اجلاس فرصت مناسبی است برای برنامه ریزی و سازماندهی دست آوردهای فرهنگی، دینی و هنری و شرکت آثار برتر در نمایشگاه جنبی آن است.

وی گفت: هدایت فعالیتهای پژوهشی دانشگاه به حوزه فرهنگ به ارتقای فرهنگی دانشگاه منجر خواهد شد.

دکتر نریمانی به توانمندیهای دانشجویان در زمینه های هنری اشاره کرد و تصریح کرد: محصولات سنتی دست‌بافت، هنرهای نقاشی، خطاطی، فیلم و عکس قابلیت تجاری شدن دارند و نمایشگاهی از این آثار قبل از تهران در استان برگزار می کنیم.

وی در پایان به برگزاری مطلوب روز 16 آذر در دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: بایستی روز دانشجو را با محوریت استکبار ستیزی برگزار و ضمن پرهیز از مسایل حاشیه ای از دانشجویان نمونه تقدیر نمود.

در ادامه هریک از حاضران جلسه به بیان نقطه نظرات خود پرداختند

سومین اجلاس معاونان دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی هفتم آذرماه در سالن شمس تبریزی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد.