امروز: چهارشنبه 2 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر احمد علیرضا بیگی: دانشجو نبض تپنده جامعه است

تاریخ خبر: دوشنبه 15 آذر 1395 - 15:54
دکتر احمد علیرضا بیگی نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت: دانشجو نبض تپنده جامعه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر احمد علیرضا بیگی نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی  ضمن تبریک ماه ربیع الاول و روز دانشجو  درویژه برنامه ای به این مناسبت در دانشگاه آزاد اسلامی  تبریز گفت: روز دانشجو، روز الگو، سنگ نشانه و روز اسطوره ای است.

دکتربیگی افزود: دانشجو نبض تپنده جامعه است و احساس مسئولیت او در قبال عمران ، آبادانی و عظمت کشور بیش از سایر گروه ها و در همه مقاطع در کشور محسوس بوده است.

نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:از ابتدای انقلاب اسلامی همواره دو تفکر در جدال با هم بود، یک تفکر ابرقدرت را واقعیت پنداشته، رفاه،استقلال و سعادت جامعه را در گرو معامله با آن می داند و تفکر دیگر این اهداف را در پرتو استقلال و تکیه بر قدرت درونی ملت ایران میداند نه معامله با ابرقدرت.

وی ادامه داد: نظام ستمشاهی  در برابر اراده ملت ایران که تکیه بر باورهای درونی و باورهای عاشورایی و حسینی داشته از هم گسست و این نشانگر قدرت درونی و همان قدرت نرم ملت ایران است.

بیگی گفت: جهان غرب، ایران را بدون قدرت نرم می خواهد و این در حالی است که قدرت نرم پشتیبان استقلال و عظمت مردم کشور ایران اسلامی است.

استاندار سابق آذربایجان شرقی ادامه داد: نیابد به لبخند غرب دل بست زیرا در آن صورت برنده غرب است نه ملت ایران ، البته این به آن معنی نیست که نباید با جهان ارتباط داشته باشیم بلکه باید ایدئولوژی پویای خود را به جهان بشناسانیم.

وی در ادامه تأکید کرد: سناریویی که غرب برای منطقه کشیده ازبین بردن کشورهای ایران، عربستان، ترکیه و مصر می باشد که ما شاهد تغییر در صورت بندی منطقه و برخی کشورها هستیم و نباید از آن غافل باشیم.

نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در پایان دانشجویان را افسران جوان خواند و گفت:تعهد و رسالت افسران جوان  بیش از پیش سنگین است و باید متعهدانه تر از نسل قبل به ایفای نقش خود بپردازند.

در ادامه این سخنرانی با پرسش و پاسخ ادامه یافت و در نهایت با اجرای زنده هنرمند انقلابی دکتر اسفندیار قره باغی و ذکر خاطراتی از روز دانشجو توسط وی و قدردانی از دانشجویان نمونه بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز خاتمه یافت.

ویژه برنامه روز دانشجو به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز دوشنبه 15 آذر سال جاری در سالن شهریار این دانشگاه برگزارشد.