امروز: دوشنبه 2 مهر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر انگجی:دانشگاه همواره در صف اول حرکتهای سیاسی و اجتماعی بوده است

تاریخ خبر: سه شنبه 16 آذر 1395 - 13:08
دکتر سید جواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو گفت: دانشگاه همواره در صف اول حرکتهای سیاسی و اجتماعی بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز،  دکتر سید جواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مدافع حرم گفت: روز 16 آذر روز استکبارستیزی و یکی از روزهای حک شده در حافظه تاریخ کشور ما است .

دکتر انگجی با اشاره به تاریخ شکل گیری روز دانشجو تصریح کرد: هرسال در این روز باید پیشینه 16 آذر را مرور و یاد آوری کنیم زیرا یکی از افتخارات دانشگاه در طول تاریخ انقلاب اسلامی ایران  این بود که همواره خط شکن و در صف اول همه حرکتهای سیاسی و اجتماعی و موتور محرکه جامعه بوده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی تأکید کرد: دوقشر دانشگاهی و روحانیت همواره در استکبارستیزی حضور پررنگ داشته و حرکتهای مردمی را پشتیبانی میکردند.

وی با اشاره به اینکه  قدرت و حرکت مردمی با بینش منطقی همیشه غالب بر حرکتهای ظالمانه و خصمانه حکومتهای جابر بوده تأکید کرد: دانشگاهیان و همه اقشار جامعه باید کشوری را که با خون شهدا امروزه بدست ما رسیده نگهداری و حفظ کنیم.

در ادامه این مراسم از دانشجویان فعال در عرصه های فرهنگ، رسانه، اخلاق، دین و ورزش و دانشجویان پژوهشگر، دانش آموختگان و دانشجویان ممتاز دانشگاه آزاد اسلامی تبریز تجلیل و قدردانی شد.