امروز: سه شنبه 29 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

نایب قهرمانی تیم کشتی فرنگی دانشگاه آزاد اسلامی تبریزدر مسابقات استانی

تاریخ خبر: شنبه 20 آذر 1395 - 15:16
تیم کشتی فرنگی دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی تبریز نایب قهرمان مسابقات استانی کشتی فرنگی آذربایجان شرقی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی تبریز، مسابقات کشتی فرنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی به میزبانی واحد جلفا برگزار شد.

در این مسابقات تیم واحد میانه اول و تیم های واحد تبریز و مرند به ترتیب دوم وسوم شدند.

محمدعلیپور(دوم وزن 59کیلوگرم)، مدد جوانی(دوم وزن 66کیلوگرم) ، پیام فرامرزی(دوم وزن 71کیلو گرم)، محمد رضا محسن چیان(دوم وزن 75کیلوگرم)، توحیدسعدالله پور(سوم وزن 80کیلوگرم)، میلاد خدایاری(سوم وزن85کیلوگرم)، حسین محمد زاده(سوم وزن98 کیلوگرم)، فرزاد حامدی(سوم وزن 130کیلو گرم) اعضای تیم واحدتبریز  می باشند.

مربی تیم آقای علیرضا خلیلی خسروشاهی و سرپرستی آن با آقای اسماعیل افخمی بود.