امروز: دوشنبه 2 مهر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار کرد: گفتمان آزاد دانشجویی

تاریخ خبر: سه شنبه 23 آذر 1395 - 08:12
به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفتمان آزاد دانشجویی در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، حجت الاسلام محمد علی آهنگران، نویسنده و پژوهشگر در این مراسم گفت: حق خواهی،پرسشگری و روحیه استکبار ستیزی سرفصل شروع جنبش دانشجویی بود و این جنبش یک ذخیره ارزشمند برای  همه است که نسبت به عزت و شرف و آگاهی بخشی در جامعه حساس باشیم.

حجت الاسلام آهنگران افزود: روحیه پرسشگری ونقد قضایا و آرمان خواهی و اصول گرایی در عین داشتن روحیه اصلاح طلبی دو تمایز مهم جنبش دانشجویی با سایر جنبش هاست.

وی تصریح کرد: توجه به مهمترین اولویت های مهم جامعه مخصوصا مبارزه با فساد و ویژه خواری، رعایت قانون و حق شهروندی و حساسیت نسبت به حقوق تک تک افراد جامعه وایجاد عقلانیت ویژگی های عمده ای است که از جنبش دانشجویی در عصر حاضر انتظار می رود.

این نویسنده و پژوهشگر تأکید کرد: مطبوعات آزاد، احزاب آزاد وجنبش دانشجویی پرسشگر ونقاد، درجه حساسیت یک جامعه است و اگر اینها از جامعه گرفته شود شفافیت جامعه از میان می رود.

در ادامه این مراسم دکتر محمد کیانوش راد نماینده سابق در مجلس ششم گفت: دانشجو و دانشگاه از طبقه ای هستند که میل به دانستن دارند و سوال کردن اولین نکته ای است که هرانسان دانش پژوه به دنبال آن است زیرا جرأت دانستن ،کار بزرگی است.

دکتر کیانوش راد افزود:  ورود به دانشگاه و آموختن، ورود به حوزه پرسشگری است وبه دلیل ماهیت ساختاری دانشگاه ، باید در مسائل علوم اجتماعی و حقوقی و سایر زمینه ها ورود پیدا کرده و به ارائه راه حل بپردازد.

وی تصریح کرد: آزادی بر کلیه امور مقدم است و قدرت بدون آزادی و قانون، میل به دیکتاتوری ایجادمیکند و برعکس آن نیز باعث هرج و مرج می شود.

این نماینده سابق مجلس تأکید کرد: نگاه اصلاح جامعه نگاهی امروزی و جدید نیست و در طول تاریخ با مدلهای مختلف وجود داشت ولی نقش دانشجو در این میان نقشی روشنگرانه بود که معطوف به قدرت نیست.

دکتر کیانوش راد ادامه داد:آگاهی فکنی، آزادی خواهی و روشنگری از وظایف مهم دانشجو می باشد واگر دانشجو نبود حرکت ملی شدن نفت صورت نمی گرفت، انقلاب اسلامی به این شکل امروزی قادر به پیروزی نبود و جامعه ایران به پیش نمی رفت.

وی تأکید کرد: رشد علم با آزادی همراه است و دانشجو باید در راه آرمانها ودفاع از آزادی فداکاری داشته باشد و سیستم نیز باید سالم و دیوان سالاری براساس شایسته سالاری صورت گیرد و مسئولان در برابر سوالات مردم پاسخگو باشد.

در ادامه این مراسم پرسش و پاسخ برگزارشد.

گفتمان آزاد دانشجویی 22 آذرماه در سالن شهریار دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد.