امروز: جمعه 23 آذر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

والیبالیست‌های برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز مشخص شدند

تاریخ خبر: چهارشنبه 24 آذر 1395 - 11:09
مسابقات دانشگاهی والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و مراکز وابسته برگزار و تیم ها و نفرات برتر مشخص شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، مسابقات دانشگاهی والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در سالن ورزشی این دانشگاه با شرکت 9  تیم برگزار شد که تیم‌های دانشکده فنی اول، دانشکده مکانیک  دوم  و مرکز باسمنج  سوم شدند.

فرشاد رشیدی، محسن احمدی ، فراز کاظم زاده، علی ملکی، علیرضا اصغرزاده، مهدی صحاف، ابراهیم مددی، بهرام رضایی اعضای تیم دانشکده فنی و غلامرضا قوچی، علی نیک‌نیاز، اصغر دولتی، یعقوب وطنی، امیر حسین زاده، آرش بهروز شاد، صمد حیدر‌زاده، هادی رحیمی اعضای تیم دانشکده مکانیک و حامد رحیم زاده، سجاد کاظمی، محمد قنبری، مرتضی رضایی، حسین نگهداری، رامین محاسب، عادل ابراهیمیان اعضای تیم مرکز باسمنج را تشکیل می­دادند.

سرپرستی و مربیگری تیم دانشکده فنی برعهده مجتبی مددی، دانشکده مکانیک حمید نیکو رای و مرکز باسمنج اکبر معین بود.

در بخش نفرات برتر، حسین کوهی (بازیکن سرعتی)، حامد رحیم زاده (بازیکن فنی) فراز کاظم زاده (بازیکن امتیازآور) علی نیک نیاز ( کاملترین بازیکن) محسن احمدی ( بهترین پاسور) شناخته شدند.

مسابقات دانشگاهی والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و مراکز وابسته طی 10 روز از  13 آذرماه در سالن ورزشی واحد تبریز برگزار شد.