امروز: سه شنبه 22 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

همایش حمایت از کودکان سرطانی

تاریخ خبر: چهارشنبه 24 آذر 1395 - 11:51
معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز ، همایش میلاد پیامبر اکرم (ص) و حمایت از کودکان سرطانی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر نریمانی معاون دانشجویی فرهنگی در این همایش گفت: در کنار وظایف ذاتی دانشگاه که همان آموزش و تولید علم است یک مأموریت اجتماعی هم دانشگاه دارد که مشارکت در کارهای خیر و عام المنفعه، یکی از آنهاست .

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزا اسلامی تبریز با اشاره به سابقه  انجام کارهای عام المنفعه در دانشگاه افزود:کارهای عام المنفعه همیشه در دانشگاه بوده و بدون سرو صدا انجام گرفته اما اعلان آن در جهت ترویج کارهای خیر و اشاعه آن در بین دانشگاهیان و عموم مردم ضروری به نظر می رسد .

وی  در ادامه از برگزارکنندگان این این مراسم تشکر نمود و ابراز امیدواری کرد .برگزاری مراسم و آیین های مختلف به ریشه کنی فقر و بیماری هادر جامعه بیانجامد.

دکتر دبیری رییس شورای اسلامی تبریز هم در این مراسم ضمن تبریک ایام ولادت حضرت پیامبراکرم (ص) گفت : وظیفه همه ماست که به کودکان سرطانی و این چهره های معصوم که دچار مشکل شده اند ، کمک کنیم .

وی تأکید کرد : با پیشرفت های پزشکی امروز، درصد بالایی از بیماریهای سرطان قابل علاج شده اند و با تأمین داروهای مورد نیاز و اعمال جراحی های مختلف می توانیم به درمان این بیماری هابرسیم.

همایش میلاد حضرت پیامبراکرم(ص) و حمایت از کودکان سرطانی با اجرای برنامه های شاد و متنوع روز سه شنبه 23 آذر ماه در سالن شهریار دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد.