امروز: دوشنبه 2 مهر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

معاون پژوهش وفناوری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز: پژوهش باید برای تولید علم باشد

تاریخ خبر: چهارشنبه 24 آذر 1395 - 18:12
دکتر ناصر مدیرشهلا معاون پژوهش وفناوری دانشگاه آزاد اسلامی تبریزگفت:پژوهش باید برای تولید علم باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر ناصرمدیرشهلا معاون پژوهش وفناوری این دانشگاه در مراسم گرامی داشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر این دانشگاه گفت:پژوهش باید برای تولید علم باشد وتولید مقاله باید با اثربخشی همراه باشد تا به ثروت آفرینی تبدیل شود .

دکتر مدیرشهلا افزود:دغدغه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز ایجاد فضایی سالم و آرام برای پژوهشگران و محققان است .

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز ادامه داد: 275 مقاله مقالات چاپ شده در نشریات معتبر داخلی و خارجی، 77 طرح  پژوهشی،12 طرح برون دانشگاهی، برگزاری 17 همایش علمی و ملی، انتشار شش کتاب، هزار و632 پایان نامه دفاع شده،خرید یازده هزار و 477 جلد کتاب، تمدید اشتراک 205 عنوان مجله داخلی، راه‌اندازی پایگاه منابع الکترونیکی و برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی برخی از اقدامات انجام شده این حوزه در طول یکسال گذشته است.

وی در بخش دیگر تصریح کرد: طرح تحقیقاتی ساخت محدودکننده جریان جهت کنترل هوشمند مصرف برق مشترکین شرکت توزیع نیروی برق تبریز، طراحی و ساخت دست مصنوعی رباتیکی با قابلیت کنترل توسط شبکه عصبی بدن انسان ، طراحی و ساخت زانوی رباتیکی پوشیدنی با سیستم کنترل اتوماتیک نیروی وارد شده به زانو توسط سیگنال های ماهیچه ای بدن، ساخت ربات یخ شکن خطوط فشار متوسط با امکان بازبینی خطوط، برنامه‌نویسی ربات انسان نمای، ساخت ربات امدادگر برخی از اقدامات انجام یافته درمرکز تحقیقات رباتیک و فن‌آوری‌های نرم دانشگاه آزاد اسلامی تبریز است.

دکتر مدیرشهلا ادامه داد: نرم‌افزار مدیریت آزمایشگاه‌ها، سیستم مدیریت تقویم کاری، سامانه آمار و اطلاعات و سامانه مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز برخی دیگر از تولیدات نرم افزاری فن آوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی تبریز می باشد.

در ادامه این مراسم از استادان، کارکنان و دانشجویان پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز، نویسندگان مقالات برتر، طرح های برون دانشگاهی برتر، مجله برتر، مرکز فناور برتر، انجمن های علمی فعال، اعضای برتر باشگاه پژوهشگران و نخبگان و شرکتهای همکاری کننده با واحدتبریز تجلیل و قدردانی شد.

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز عصر  روز 24 آذرماه در سالن شهریار دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزارشد.