امروز: چهارشنبه 2 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

انتصاب رئیس جدید دانشکده علوم انسانی و تربیتی واحد تبریز

تاریخ خبر: چهارشنبه 1 دی 1395 - 09:38
دکتر سید جواد انگجی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی طی حکمی دکتر جبار بشیری را به عنوان رئیس دانشکده علوم انسانی و تربیتی واحد تبریز منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تبریز، مراسم معارفه دکتر جبار بشیری به عنوان رئیس جدید دانشکده علوم انسانی و تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با حضور جمعی از مدیران و مسئولان این واحد برگزار شد.

دکتر رحیم وکیل زاده رییس دبیرخانه هیأت امنای استان آذربایجان شرقی در این آیین ضمن تقدیر از آقای دکتر جهانگیر یاری رییس اسبق دانشکده علوم انسانی و تربیتی حکم انتصاب دکتر جبار بشیری را اعطا و برای وی در سمت جدید آرزوی توفیق و بهروزی نمود.

دکتر بشیری عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و دانشیار رشته تربیت بدنی بوده و پیش از این نیز ریاست اداره تربیت بدنی واحد تبریز را بر عهده داشته است.

وی چاپ 26 عنوان مقاله در مجلات علمی، اجرای 9 طرح پژوهشی، ترجمه و تآلیف 8 عنوان کتاب و ارائه 12 عنوان مقاله در همایش های ملی و بین المللی را در کارنامه علمی خود دارد.