امروز: جمعه 26 مرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

کسب مقام نائب قهرمانی دانشجویان واحدتبریز در مسابقات ووشو استان آذربایجان شرقی

تاریخ خبر: چهارشنبه 1 دی 1395 - 11:54
تیم ووشو دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی تبریز مقام دوم مسابقات ووشو استان آذربایجان شرقی را به خود اختصاص داد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی تبریز، مسابقات ووشو دانشجویان پسر استان آذربایجان شرقی به میزبانی واحد مرند برگزارشد.
در این دوره از مسابقات تیم واحد میانه اول و تیم های واحدهای تبریز و مرند به ترتیب دوم و سوم شدند.
آقایان؛ مهدی خدایی(اول وزن 56 کیلوگرم)، یونس ملک پور(دوم وزن 65 کیلوگرم)، مدد جوانی(دوم وزن 70 کیلوگرم)، سجاد هاشم پور(دوم وزن 75 کیلوگرم)، حبیب شکر زاده(اول وزن 80 کیلوگرم)، فرزاد حامدی(اول وزن 90 کیلوگرم) اعضای تیم واحد تبریز بودند.
مربیگری این تیم بر عهده عبدالعلی ابراهیمی و سرپرستی آن برعهده اسماعیل افخمی بود.