امروز: جمعه 23 آذر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

مشاور عالی استانداری آذربایجان شرقی: 85 درصد معتادان کارشان را با سیگار شروع کرده اند

تاریخ خبر: شنبه 4 دی 1395 - 13:35
محمدعلی نصرتی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی گفت: «85 درصد افرادی که معتاد هستند ابتدا سیگار می کشیده اند.»

به گزارش خبر گزاری آنا ازتبریز نصرتی که در جمع شرکت کنندگان کارگاه آسیب شناسی دانشگاه سخن می گفت، با اشاره به اقدامات بی وقفه دشمنان نظام اسلامی افزود: « استراتژی دشمن بر تغییر باورها معطوف شده است و با نشانه گرفتن فرهنگ جامعه بدنبال اشاعه بی بندو باری در بین مردم است.»

مشاور عالی استاندار آذربایجان شرقی بیان داشت:« دشمن با همه امکانات خود عرصه فعالیت اش را از میدان سخت به میدان و جنگ نرم کشیده است .»

نصرتی با اشاره به مهاجرت روستاییان به شهرها گفت:« سرازیری مردم روستاها به شهرها و تشکیل حاشیه نشینی شهرها یکی از علل جمعیتی پدیده اعتیاد بشمار می رود.»

وی روشنگری در جامعه، آموزش خانواده ها و ارتقای مهارت های زندگی در جوانان و دانشجویان را از راههای مقابله با ناهنجاریهای جامعه بویژه اعتیاد دانست و تأکید کرد: « مردم ما همانند  مقاومت در دوره 8  ساله جنگ تحمیلی، دراین آزمون ها نیزسربلند بیرون خواهند آمد و دشمنان اسلام و مسلمین را مأیوس خواهند کرد.»

کارگاه دو روزه آسیب های اجتماعی استعمال مواد مخدر به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی با شرکت مسؤلین امور دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اذربایجان شرقی در سالن شمس برگزار شد.