امروز: شنبه 30 تیر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تشکیل کمیته مشترک دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی

تاریخ خبر: یکشنبه 12 دی 1395 - 10:46
دکتر محمد محمدپور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و هیأت همراه امروز با آقای دکتر سیدجواد انگجی دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز در این دیدار دکتر انگجی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی بر اهمیت همکاریهای دوجانبه دانشگاه و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد و گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی با داشتن دانشکده‌های علوم انسانی و تربیتی، ادبیات و زبانهای خارجی، هنر و معماری و حقوق و الهیات پتانسیل بالایی برای همکاری در عرصه های مختلف با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی دارد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی نیز با استقبال از همکاریهای نهاد دانشگاه بر افزایش همکاریها تأکید نمود.

طرفین در انتها بر تشکیل کمیته مشترکی بر گسترش همکاریها در عرصه فرهنگ و هنر تأکید کردند.