امروز: سه شنبه 22 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

بسکتبالیست‌های برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز مشخص شدند

تاریخ خبر: دوشنبه 13 دی 1395 - 11:15
مسابقات دانشگاهی بسکتبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به مناسبت گرامیداشت حماسه 9 دی برگزار و تیم های برتر مشخص شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، مسابقات دانشگاهی بسکتبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در سالن ورزشی این دانشگاه با شرکت 4  تیم برگزار شد که تیم‌های تربیت بدنی  اول، دانشکد فنی مهندسی دوم  و دانشکده پزشکی و دامپزشکی سوم شدند.

مهرداد آذرمی، رضا جبارپور، وحید رستمی، حسین کوهی، آرمین آراسته، فرزین ظاهری، حسن نعمت زاده، اعضای تیم تربیت بدنی و امیرسالار نقی نژاد، احسان وارسته، کاوه تقی‌پور، امیر نایب زاده، مظهر عبداله زاده، سهند عنابی، سعید بنای خطیبی، امین صابونچی اعضای تیم دانشکده فنی مهندسی و مرتضی جوادپور، عرفان اسماعیلی، مهدی سلیانی، وحید وارسته، محمدرضا تجارتی، امیر حسین شادمانپور، امیرحسین شادمانپور، کامیار گوهرجو ، اعضای تیم دانشکده پزشکی و دامپزشکی را تشکیل می­دادند.

سرپرستی و مربیگری تیم تربیت بدنی بر عهده مهدی رستمی، دانشکده فنی مهندسی برعهده مجتبی مددی و دانشکده پزشکی و دامپزشکی بر عهده اسماعیل نصرت خواجه بود.

آلبوم تصاویر