امروز: سه شنبه 22 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

معاون دانشجویی و فرهنگی واحد تبریز: پتانسیل دانشجویی قوام بخش پویایی دانشگاه است

تاریخ خبر: دوشنبه 13 دی 1395 - 15:13
دکتر محمد نریمانی راد معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: استفاده از پتانسیل عظیم دانشجویان پویایی دانشگاه را تقویت می کند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز دکتر نریمانی در جمع اعضای کانون‌های دانشجویی این دانشگاه با اشاره به لزوم حضور دانشجویان در تمامی عرصه‌های دانشگاه افزود: دانشجویان باید در مسایل فرهنگی و هنری دخیل شوند و سکان دار آن باشند تا از تفکرات و اثرات دانشگاه، جامعه نیز تأثیر بگیرد.

وی بیان داشت: به فرموده مقام معظم رهبری با شبیخون فرهنگی مواجهیم و باید همگی دست به دست هم بدهبم و ضمن تقویت فرهنگ به دوام و بقای فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی کمک کنیم.

دکتر نریمانی با اشاره به تشکیل کانونهای فرهنگی و هنری در دانشگاه آزاد اسلامی، آنرا محل خوبی برای فعالیت و شکوفایی استعدادها دانست و گفت: کانونها با برنامه های پرمحتوا، غنا بخش فعالیتهای فرهنگی و هنری باشند و اثرات مثبتی برای آیندگان به یادگار بگذارند.

اولین اجلاس کانون های  فرهنگی و هنری دانشگاه آزاد اسلامی به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه در سالن شمس برگزار شد.