امروز: جمعه 4 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر انگجی: صرفه جویی و مدیریت هزینه ها را سرلوحه کار خود قرار دهید

تاریخ خبر: یکشنبه 19 دی 1395 - 12:01
دکتر سیدجواد انگجی رییس  دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: رعایت صرفه جویی و مدیریت هزینه ها را سرلوحه کار خود قرار دهید.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تبریز دکتر انگجی که در جمع رؤسای واحدها و مراکز و شوراهای تخصصی و اعضای کمیسیون دائمی هیأت امنای استان آذربایجان شرقی سخن می گفت، با اشاره به واحدهایی که دارای مشکلات مالی هستند افزود: «باید قدم های اساسی در کاهش هزینه ها بردارید و برای این کار می توانید از کارهای بظاهر کوچکی نظیر خاموش کردن چراغ‌های اضافی شروع کنید.»

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با اشاره به تنظیم بودجه سال 96 دانشگاه تأکید کرد: «اعداد و ارقام بودجه‌ای که تنظیم می شود باید با واقعیت ها منطبق باشد.»
دکتر انگجی تصریح کرد: «آن چیزی که مورد تأیید مسئولین سازمان مرکزی می باشد و عقل سلیم نیز حکم می کند این است که واحدهای دارای مشکل مالی، راه‌حل و منابعی که می توانند را برای خروج از مشکل معرفی کنند.»
وی با اشاره به پتانسیل بالای دانشگاه‌های آزاد استان گفت: «با عقد قرارداد با بخش‌های مختلف و اجرای طرح‌های برون دانشگاهی می توان گامهای مؤثری در امر درآمدزایی برداشت.»

در ادامه این اجلاس دکتر علیرضا عظیمی‌ثانی رییس شورای تخصصی مالی و بودجه استان و مهدی زینالی معاون برنامه ریزی واحد تبریز توضیحاتی را در مورد بودجه سال 96 استان ارائه کردند.
در نهایت رؤسای واحدهای دانشگاهی به بیان نکته نظرات خود پرداختند.

اجلاس مشترک رؤسای واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی و اعضای کمیسیون دائمی هیأت امنا و رؤسای شورای تخصصی استان روز شنبه 18 دی ماه در سالن شمس واحد تبریز برگزار شد.