امروز: سه شنبه 29 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدجواد نوروزی: سیاست در زندگی ما نقش تعیین کننده دارد

تاریخ خبر: یکشنبه 26 دی 1395 - 11:10
حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد جواد نوروزی مدیر گروه فقه سیاسی جامعه المصطفی از شهر قم گفت: سیاست در زندگی ما نقش تعیین کننده دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، حجت الاسلام والمسلمین محمد جواد نوروزی در جلسه بنیان های نظری حکومت در اسلام در جمع استادان این دانشگاه گفت:« ملاحظات کلان سیاسی در سرنوشت آحاد تک تک افراد جامعه مؤثر است. لذا دین از ما می خواهد یک تصمیم اجمالی از مسائل روز جامعه داشته باشیم».
وی افزود:« ولایت فقیه به معنای دارا بودن حق تصرف، تشریع، و قانون گذاری در مورد  امور جامعه است وفقیه کسی است که از شایستگی های لازم در سه بعد فقاهت، عدالت و تدبیر برخوردار است و عهده دار جامعه است.»
حجت الاسلام نوروزی در ادامه بیان داشت:«  ولایتی که فقیه بر مردم دارد هرگز از نوع « ولایت بر محجورین » (که مسأله فقهی است ) نمی باشد، زیرا شخصیت حقیقی خود ولایت فقیه نیز همانند سایر مردم تابع شخصیت حقوقی وولائی است .»

این  کارگاه به همت دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ازاد اسلامی استان آذربایجان شرقی روز شنبه 25 دی ماه سالجاری در سالن شمس این دانشگاه برگزار شد.