امروز: چهارشنبه 7 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

مراسم بزرگداشت شب هفت ارتحال یار دیرین امام و رهبری حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی (قدس الله نفسه الزکیه) در تبریز

تاریخ خبر: یکشنبه 26 دی 1395 - 12:23
مجلس بزرگداشت شب هفتم ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام و بنیانگذار و رییس هیأت موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی به همت دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه و مشارکت دیگر نهادها  و ارگانها در مسجد طوبی شهر تبریز برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز،‌  در این مراسم شخصیت هایی همچون رؤسای دانشگاهها، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد جامع تبریز و استان آذربایجان شرقی و اقشار مختلف مردم و دیگر مسئولان و مدیران  استان حضور می یابند.

سخنران این مجلس حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج عبدالحمید بنابی از دوستان و یاران قدیم حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی می باشد.

مجلس بزرگداشت شب هفتم ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی از ساعت 17-15 در مسجد طوبی تبریز برگزار می شود. مجلس ختم زنانه همزمان در حسینیه مسجد برپا خواهد بود.