امروز: چهارشنبه 2 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

حجت الاسلام والمسلمین بنابی:هاشمی عزیز از دنیا رفت

تاریخ خبر: یکشنبه 26 دی 1395 - 21:47
حجت الاسلام و المسلمین حاج عبدالحمید بنابی در مسجد طوبی تبریز گفت: هاشمی عزیز از دنیا رفت.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز در مجلس شب هفت حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی که توسط دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی امروز در تبریز برگزار شد، بنابی با اشاره به خدمات آیت الله هاشمی گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی کدام خدمتی بوده که هاشمی در آن نقش ایفا نکرده است؟
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با این بزرگی یک از کارها و یادگارهای ایشان می باشد.
بنابی، آیت الله هاشمی را فردی باایمان خواند و تصریح کرد: آیت الله هاشمی رفسنجانی هم فردی عاقل و هم فردی مومن بود و زندگی ایشان موید این نکات است.
نماینده اسبق تبریز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تشییع میلیونی آیت الله هاشمی گفت: هاشمی رفسنجانی با عزت از دنیا رفت و او تلفیقی از مدرس و امیرکبیر بود.
وی با اشاره به جمله یکی از خبرگزاری های ترکیه که عنوان داشته بود، «عقل دانای حکومت ایران از دنیا رفت» اظهار داشت: بزرگترین و قدرتمندترین سیاستمدار معاصر خاورمیانه به دیار باقی شتافت.

دکتر سیدجواد انگجی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با اشاره به مراسم شب هفت حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: این مراسم با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان و مشارکت کلیه واحدهای دانشگاهی مستقر در استان برگزار گردید.
وی با اشاره به ویژگی شخصیتی حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: آیت الله هاشمی عقل دانای انقلاب و ایران بودند و حق بسیار بزرگی بر گردن انقلاب اسلامی و مردم دارند.
انگجی از آقای هاشمی به عنوان پدر معنوی دانشگاه آزاد اسلامی یاد کرد و افزود: ایشان دانشگاهی را بنا کرد که به عنوان یکی از دست آوردهای بزرگ انقلاب به حساب می آید.
دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با اشاره به فقدان آیت الله هاشمی گفت: با ارتحال ایشان سرمایه بزرگی را از دست دادیم.
وی در خاتمه از آحاد مردم و دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی و مدیران استان به خاطر حضور پرشور در مراسم شب هفت آیت الله هاشمی رفسنجانی تقدیر و تشکر کرد.

مراسم هفتمین روز ارتحال حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی به همت دانشگاه آزاد اسلامی استان و دفتر نهاد نمایندگی این دانشگاه در مسجد طوبی تبریز برگزار شد.