امروز: یکشنبه 31 تیر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

انتخاب دکتر انگجی به عضویت کار گروه توسعه اقتصاد دانش بنیان آذربایجان شرقی

تاریخ خبر: دوشنبه 27 دی 1395 - 11:38
دکتر سید جواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی طی حکمی از سوی رئیس سازمان برنامه وبودجه این استان به عضویت کار گروه توسعه اقتصاد دانش بنیان تعیین شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز ، در حکم بهبودی رئیس سازمان برنامه وبودجه استان آذربایجان شرقی آمده است: « به منظور سرعت بخشیدن بیش از پیش به عملیاتی نمودن سیاست های کلان اقتصاد مقاومتی در استان و با توجه به ضرورت مشارکت و بهره گیری از تمامی ظرفیت های موجود و ضمن تشکر از فعالیت هایی که تا کنون در راستای تقویت اقتصاد دانش بنیان معمول داشته، جنابعالی به عضویت کار گروه توسعه اقتصاد دانش بنیان استان آذربایجان شرقی تعیین می شوید.»

بهبودی در خاتمه ابراز امیدواری کرد: با استفاده از تجارت ارزشمند دکتر انگجی ، نقش موثری در پیشبرد اهداف اقتصادی مقاومتی ایفا گردد.