امروز: شنبه 24 آذر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دانشگاه آزاد اسلامی تبریزنامگذاری کرد: مجتمع آموزشی حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی

تاریخ خبر: دوشنبه 4 بهمن 1395 - 15:06
هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی طی تصمیمی، مجتمع آموزشی شماره یک این دانشگاه را به عنوان مجتمع آموزشی حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی(رض) نامگذاری شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز دکتر سید جواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با اعلام این خبر گفت: هیأت رئیسه واحد تبریز در راستای اجرای سنت پسندیده تکریم بزرگان و احساس دین و حق شناسی که نسبت به حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی بعنوان مؤسس و پدر معنوی دانشگاه آزاد اسلامی داشتند این  تصمیم را اتخاذ کردند.

وی تصریح کرد: احترام به پیشکسوتان و بزرگان یکی از شاخصه ها و امتیازات فرهنگی یک جامعه محسوب می شود و در آموزه های دینی و سیره نبوی (ص) و حضرات معصومین(ع) بر آن تأکید شده است .

انگجی با اشاره به نقش بی بدیل آیت الله هاشمی رفسنجانی در هدایت انقلابیون و تکثیر هسته های انقلاب اشاره کرد و گفت: آیت الله هاشمی از یادگاران انقلاب اسلامی و یار دیرین امام راحل و مقام معظم رهبری و از چهره های شناخته شده ملی و جهانی بود که عمر خود را صرف توسعه و پیشرفت نظام اسلامی نمود و دانشگاه آزاد اسلامی که اکنون به یکی از دانشگاههای برتر جهان تبدیل شده، حاصل اندیشه بلند ایشان بوده است.