امروز: چهارشنبه 2 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

معاون پژوهش و فناوری واحد تبریز: بخشنامه ها را سلیقه ای اجرا نکنیم

تاریخ خبر: چهارشنبه 6 بهمن 1395 - 08:35
دکتر ناصر مدیر شهلا معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: بخشنامه ها را سلیقه‌ای اجرا نکنیم.
به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز دکتر مدیر شهلا که در اجلاس معاونان پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی سخن می‌گفت با اشاره به حق‌الزحمه پایان‌نامه های دانشجویان افزود: «با توجه به اینکه اساتید در دانشگاه‌های مختلف حضور داشته و تدریس می‌کنند، شاهد ناهمگونی در اجرای بخشنامه‌ها می‌شوند و نسبت به آن اعتراض می‌کنند.»
وی  تصریح کرد: «در مورد دانشجویان نیز ملاحظه می شود برخی واحدها دقیقاً بر اساس بخشنامه عمل می کنند اما بعضی واحدها با اجرای سلیقه‌ای آن توقعاتی را ایجاد می‌کنند.»
رئیس شورای تخصصی پژوهش و فناور دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی به راه اندازی شدن سایت های جعلی اشاره نمود و گفت: «سایت‌های جعلی توسط افراد فرصت طلب و سودجو تأسیس شده‌اند و جهت مقابله با آنها و مشخص شدن وضعیت شان شما می توانید از شورای پژوهشی استان استعلام کنید و جواب خود را اخذ نمایید.»

دکتر مدیر شهلا در بخش دیگری از سخنان خود به سامانه آزمایشگاههای همکار (ساها) اشاره نمود و گفت: «در این رابطه فعالیت واحدهای دانشگاهی مورد رصد و مقایسه سازمان مرکزی قرار می گیرد و ضروری است که در این خصوص وقت و هزینه صرف شود.»

وی بیان داشت: «خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی نسبت به سال گذشته پیشرفت خوبی داشته و از درآمد ده میلیون تومانی به 256  میلیون تومان افزایش داشته است که پیش بینی می کنیم تا آخر امسال این رقم به 400 تا 500 میلیون تومان برسد.»
دکترمدیر شهلا به مشارکت ده واحد دانشگاهی تبریز، بناب، ایلخچی، مراغه، میانه، اهر، آذرشهر، مرند، شبستر و ملکان اشاره کرد و گفت: «با این طرح می توانید به دانشجویان پژوهشگر کمک کنید و درآمدزایی نیز داشته باشید.»
وی در خاتمه پیشنهاد کرد: «از مسئولین آزمایشگاههای واحدهای دانشگاهی یک نفر به عنوان رابطه ساها تعیین و معرفی شود.»

اجلاس معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی 5 بهمن ماه در سالن پروین اعتصامی واحد تبریز برگزار شد.